unutrasnja1.jpg

011 Medical Group d.o.o Beograd

Preduzeće je osnovano 1997. godine u Beogradu. Delatnost preduzeća pored uvoza, prodaje i servisa medicinskih sredstva je i obuka medicinskog osoblja za upotrebu opreme koja se koristi u mnogim medicinskim ustanovama.

Znanje i iskustvo sa mnogobrojnih sajmova, kongresa  i workshopova iz celog sveta uspešno prenosimo više od 20 godina korisnicima naše opreme u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Dugogodišnje iskustvo i brojni partneri

ALLTION Kina, BIOLITEC Nemacka, CELITRON Madjarska , ECLERIS Aregentina, EDAN Kina, EMED Poljska, ERMIS Nemacka , ESCO Danska, FUKE Kina, HEALTH Kina, IDS Korea , KAI Japan, MARINOPULOS Grcka, MICROS Austrija, NOUVAG Svajcarsak, OLSEN Brazil , PROVITA Nemacka, RIMOS Italija,  SIMPEX Nemacka, SOMETECH Korea, SPIGLE-THEIS Nemacka

sa svih strana sveta omogućuju nam da opremanje medicinskih ustanova različitih vrsta delatnosti kao i veličina.

Konstantna edukacija zaposlenih u 011 MEDICAL GROUP preduzeću i naših klijenata omogućila je uvođenje novih tehnologija u svakodnevnu medicinsku praksu u ginekologiji, opstoj, plastičnoj i vaskularnoj hirugiji, ORL, i ostalim oblastima medicine.

Pored već mnogobrojne opreme i mnogobrojnih klijenata u Srbiji i izvan nje ne želimo da se zaustavimo već neprestano istražujemo  nove vrste medicinske opreme kao i bolja rešenja postojećih.

Nadam se ćemo u budućnosti zajedno nastaviti tim putem te da će nam se pridružiti i mnogi drugi koji žele unaprediti svoj rad sa željom da daju svoj doprinos u medicini uopšte.

O nama

011 Medical Group d.o.o Beograd bavi se prodajom medicinske opreme, aparata i potrošnog materijala.

Kategorije proizvoda

Proizvođači opreme

Provita
Micros
BioLitec
SomeTexh
Sing Mdt
Ecleris

Prijava za novosti, akcije

Budite informisani o najnovijim ponudama, akcijama, edukacijama...

© 2023 011 Medical Group d.o.o. Beograd. All Rights Reserved.

Pretraga